Chocolade / snoepactie

België is wereldberoemd om zijn chocolade en omdat wij enkel de beste kwaliteit willen leveren werken wij samen met een Belgisch topchocolatier die geroemd is ver buiten onze grenzen. De truffels en zeevruchten zijn een ware smaaksensatie, die jullie nog lang zal bijblijven. Voor de zoete monden is er een puntzak snoep met snoepgoed van bekende merken zoals Haribo en Astra sweets en echte traditionele cuberdons, erkend als streekprocuct.

Bepaal zelf wat je wil verkopen!

De actie omvat 4 producten. Wil je wegens organisatorische redenen slechts  of 3 producten aanbieden? Geen probleem, doorkruis de letters of producten op de folder die je niet je wil te verkopen.

Ondersteuning: Full color flyer met bestellijst

 

  • Cuberdons 200gr
  • Zakje schilfertruffels 200gr.
  • zakje chocolade zeevruchten 200gr
  • Puntzak snoep 400gr

Voorverkoop bestelfolder:  Iedere deelnemer krijgt als ondersteuning een gratis full color verkoopfolder waarop de producten van de actie zijn afgebeeld. Alle producten zijn van uitmuntende kwaliteit met een vaste verkoopprijs. De achterkant is voorzien van een handig bestelformulier, wat het erg eenvoudig maakt om bestellingen op te nemen bij familie, buren, vrienden.  Winstmarge actie: 80% tot 150% afhankelijk van het product

Tip: Ouders kunnen een handje helpen door de  flyer mee te nemen naar hun werk om extra verkopen te genereren bij hun collega’s. 

Periode sponsoractie:

Van september tot eind april.

Geen investering vereist!

Zonder enige vorm van investering kan je met een voorverkoopactie de nodige fondsen bij elkaar halen. Wij leveren u de bestelflyers waarmee jullie organisatie aan de slag kan. U betaalt vooraf of bij levering .

Hoe lang duurt een actie?

Een actie duurt normaal 6 weken vanaf de levering van de voorverkoop bestelfolders. (dit kan onderling verlengt worden)

  • Week 1+2: verkoop aan familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s.
  • Week 3: verzamelen van al de flyers en de totaalbestelling doorgeven.
  • Week 4-5-6: Binnen deze periode wordt je bestelling uitgeleverd. De exacte leverdatum word je tijdig meegedeeld.

Hoe werkt het?

Het 6 stappenplan. meer weten?

Wat levert het op?

Een actie organiseren met verkoopflyers zorgt tot 40% meer opbrengst dan een traditionele actie. Je kan tot 4 populaire producten tegelijkertijd aanbieden wat je winst zal doen exploderen! Vraag onze inkoopprijzen aan en bereken hoeveel het voor jouw organisatie opbrengt.

Vraag NU je infobrochure aan voor je volgende vergadering!