Manieren om geld in te zamelen

 

Er zijn vele manieren om geld in te zamelen voor scholen en verenigingen. Bij acties om geld in te zamelen is inzet nodig van alle leden, enkel zo kan je tot uitstekende resultaten komen. Als de motivatie er is dan komt alles vanzelf en zal de opbrengst van je geldinzamelacties beduidend hoger zijn. Leuke acties  om geld in te zamelen vind je bij geldinzamelen.be.

Kwaliteitsproducten:Wij werken enkel met populaire kwaliteitsproducten, diegene die steunt verwacht dit ook. Eenmaal de koper weet dat je kwaliteit levert, zal die ook jullie volgende actie steunen. Zo bouw je een vertrouwensrelatie op waardoor de winst jaar na jaar zal stijgen.

Verkoopacties voor scholen door middel van een full color voorverkoopflyer is zeer effectief om geld in te zamelen. Deze originele manier van verkopen zal resulteren in een betere verkoop tegenover een traditionele actie. Je verleidt de koper met een mooie reclamefolder van de producten. Op de achterzijde van de flyer staat een handig bestelformulier wat het zeer eenvoudig maakt om de bestelling door te geven en achteraf samen te stellen voor de leden.

Vb. verkoopacties voor verenigingen of scholen.

Ambachtelijke koffie/ lekkerijenactie:

Iedere deelnemer van de organisatie krijgt een full color bestelflyer met als hoofdproduct “koffie”:

Iedere deelnemer van de organisatie krijgt een full color bestelflyer met als hoofdproduct “koffie”:

1 kg lekkere ambachtelijk gebrande kwaliteitskoffie,  1kg ambachtelijke cafeïnevrije koffie of 1 kg koffiebonen.

Waarom koffie? Koffie is niet weg te denken bij de meeste gezinnen. U levert hen kwaliteitskoffie die enkel te vinden is in speciaalzaken, een immens verschil met de massaproductie van de supermarkten. Je verkoopt de koffie per kilo (4 pakjes van 250gr) aan de prijs wat je in supermarkten betaalt. Op de verpakking staat een bedankt boodschap voor de koper. (“Bedankt voor uw steun!”.)

De lekkernijen: Op de flyer staan drie lekkernijen namelijk:

De echte cuberdons uiterst populair en verpakt in een mooi doosje van 200gr.

Ballotin pralines 375gr van een zeer gekende kwaliteit chocolatier die bekend is ver buiten onze grenzen. Een topper voor de mama’s!

Puntzak snoep van 400gr met overheerlijke kwaliteit snoepgoed van bekende merken zoals Haribo, Astra sweets,...

Een foto van het handige bestelformulier vind je in onze infobrochure.Vraag NU je infobrochure aan voor je volgende vergadering!